2017 yılı sosyal sorumluk proje ödülleri

Üniversitemiz yaşadığımız topluma özgü; sosyal, kültürel ve çevresel problemleri saptayan, bunlara çözüm bulmak için çalışan ve geleceğe umutla bakabilecek bireylerin yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla sosyal sorumluluk alanında gerçekleştirilen projeleri önemsiyor.
Bu çerçevede, 2016 yılı sosyal sorumluluk projeleri ödüllendirildi. Dereceye giren projelere ödül ve başarı belgeleri, 23 Aralık 2016 tarihinde Rektörlük Seminer Salonunda düzenlenen törenle verildi. Ödül törenine Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Bilal Gümüş, Prof. Dr. Muzaffer Tepekaya ve Prof. Dr. Birol Kovancılar, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ali Çipiloğlu, Genel Sekreter Ali Emirosmanoğlu, Üniversitemiz Kalite Komisyonu üyeleri ve öğrenciler katıldı.
2016 yılı sosyal sorumluluk projeleri kapsamında birinciliği; danışmanlığını Prof. Dr. Tülin Aydemir'in yaptığı, "Bir Mum da Sen Yak Canlı Performans Projesi"yle Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü; ikinciliği danışmanlığını Yrd. Doç. Dr. Rahime Sancar Edis'in yaptığı "30.000 Raptiyeli Hafsa Sultan Portresi Projesi"yle Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Optimum Kulübü; üçüncülüğü danışmanlığını Doç Dr. Sezai Taşkın'ın yaptığı "Engelsiz Yaşam İçin Enerjin Burada Projesi"yle Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü aldı. Teşvik ödüllerini ise, danışmanlığını Prof. Dr. Ali Ahmet Kilimcioğlu, Doç. Dr. Duygu Ilgın, Yrd. Doç. Dr. Hayriye Kul Karaali ve Öğr. Gör. Uzm. Fzt. Özlem Özcan'ın yaptığı, "Çantam Doğru Omurgam Mutlu Projesi"yle Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü; danışmanlığını Yrd. Doç. Dr. Ayla Tekin'in yaptığı, "Çocukların Dünyasında Robotlar Projesi"yle Soma Meslek Yüksekokulu Mekatronik Programı; danışmanlığını Öğr. Gör. Mustafa Karaca ve Öğr. Gör. Zuhal Sert'in yaptığı, "Umudum Umudun Olsun Projesi"yle Turgutlu Meslek Yüksekokulu aldı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi © 2018 | Güvenlik ve Gizlilik